Translate

lauantai 30. marraskuuta 2013

Syntymäpäivähuumaa

Haha, otsikko ei ole osuva sillä syntymäpäiväni eivät olleet millään tavalla huumaavat.
Nyt olen taas vuoden vanhempi, enkä tunne olevani yhtään sen ihmeellisempi kuin esimerkiksi kolme päivää sitten. Merkillistä on se, että tänä vuonna ei olisi edes haitannut saatika kiinnostanut vaikka kukaan ei olisi muistanut syntymäpäivinäi. Viimevuonna ehkä hieman hämmästyin. Tänä vuonna olisin voinut sanoa vain, että olen tottunut siihen. ;)

Ehkä sitten kun täytän 60 vuotta, voin pitää hurjat maatamullistavat pileet. Riippuen kuitenkin siitä kuinka elämä on sujunut, onko siinä paljon juhlimista. Ja juhlisin silloin sitä, että olen säilynyt niin pitkälle.

Mutta tämä syntymäpäivä sujui rauhallisissa merkeissä perheen kesken perheystävien kesken metsän laidalla järven rannalla, pikkiriikkisessä mökissä. Se oli erittäin mukavata. Tätä lisää!!

Nyt hullaannuin ja rupesin toden teolla kuuntelemaan joululauluja
(no johan olen tässä AINAKIN kuukauden verran jo kuunnellut, mutta jeS, nyt saa ihan hyvällä omallatunnolla jo kuunnella, tai ainakin huomenna saa alottaa)
 ja niitä hoilaten kidutan puolisoani ja muita kanssatallaajia. Tästä tulikin erittäin hyvä idea joulukalenteriin numero yksi. Vielä en paljasta sitä.
Paljastan kuitenkin sen, että joulukuun ensimmäiset 24 päivää aion pitää blogiani joulukalentreina ja keksin aina jonkun mukavan kuvan/videon/kappaleen/vinkin/tms jokaiselle päivälle.

Tässä on kuitenkin jo esimakua siitä, mitä minun joululauluihin ja artisteihin kuuluu:
Vesa-Matti Loiri <3
http://www.youtube.com/watch?v=jqGgpLVy2vI
http://www.youtube.com/watch?v=sddT7rWDUfU
Elvis <3
http://www.youtube.com/watch?v=ZprKOOmhXss
http://www.youtube.com/watch?v=0CXBN9z3AOw

Synttäripäivän saldo :)
Vielä on muutamia lahjoja mistä kuvaa en nyt valitettavasti jaa, eivätkä ne synttäripäivälleni kerenneetkään..
Ihanaa lauantai-iltaa kaikille <3
Pus
Fanny

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti